Kommunikatörspoolen på KI

Kommunikatörspoolens internkonsulter arbetar med allt från att skriva slagkraftiga texter, publicera och förbättra hemsidor, ta fram trycksaker och kommunikationsplaner, till strategisk rådgivning i kommunikationsfrågor.

Communication and ideas

Vad kan vi hjälpa till med?

Kommunikatörspoolen erbjuder professionellt kommunikationsstöd inom KI. Vi som arbetar i teamet är anställda vid enheten för kommunikationssamordning och varumärke. Eftersom teamet är en del av kommunikationsavdelningen vid universitetsförvaltningen har vi även tillgång till avdelningens olika kompetenser för rådgivning i olika frågor.

Förfrågan

För nya uppdrag behöver vi vanligtvis rekrytera, vilket kan ta mellan tre och sex månader. Inkom därför gärna med din förfrågan i så god tid som möjligt.

Om du är intresserad av att anlita oss, hör av dig till tf gruppchef Anna Broberg eller kommunikatorspoolen@ki.se

Kostnad:

• 490 SEK/arbetad timme för institutioner och andra verksamheter utanför UF.
  • 422 SEK/arbetad timme för uppdrag inom universitetsförvaltningen.

Konsulter i kommunikatörspoolen

Anna Broberg

Tf gruppchef

Charlotte Brandt

Johanna Bylund

Louise Grännsjö

Emma Karlsson

Sara Lidman

Ann-Sofie Sten

Linn Sjöberg

Åsa Svensson

Ida Monstedt

Teamledare (föräldraledig till maj 2022)

Linda Nilsson

Kommunikatör (föräldraledig)

Tabea Kemna

Kommunikatör (föräldraledig)

För frågor till kommunikatörspoolen, kontakta oss på kommunikatorspoolen@ki.se eller hör av dig till tf gruppchef Anna Broberg.