Ekonomiservice

Du kan anlita oss på Ekonomiservice för ekonomiadministrativa tjänster. Vi kan stötta institutioner och andra avdelningar på Karolinska Institutet

Vad vi kan hjälpa till med

• Fakturahantering, leverantörsreskontra EFH
  • Inbetalningar
  • Intrastat
  • Kundfakturering
  • Månadsavstämning
  • Påminnelsehantering
  • Support
  • Utbetalningar
  • Leverantörsupplägg

Vi arbetar teambaserat på Ekonomiservice. Teamen är indelade i tre delar, Team Solna, Team Nord och Team Syd. Kontakta oss på ekonomiservice@ki.se.

Team Solna

Institutioner som tillhör Team Solna är MTC (C1), MBB (C2), FYFA (C3), NEURO (C4), CMB (C5), IMM (C6), MEB (C8) och KM (CC).

Ebbe Gaznaghi

Sara Karlsson

Rebecka Tapper

Team Nord

Institutioner som tillhör Team Nord är MMK (K1)MEDS (K2), KBH (K6), ONKPAT (K7), LIME (C7), KIB/BILDMAKARNA & VIDEOPRODUKTION (CB), KI DS (D1), FASTIGHETSAVDELNINGEN (UI), MWLC HONGKONG (LC) och UNIVERSITETSFÖRVALTNINGEN (UF).

Karin Vennström

Aymann Ahmed

Natalie Thylander

Hania Zahra

Nairat Murzaeva

Team Syd

Institutioner som tillhör Team Syd är NVS (H1), BIONUT (H2), LABMED (H5), MEDH (H7), CLINTEC (H9), KI SÖS (S1), UPPDRAGSUTBILDNINGEN (UU), UNIVERSITETSSTYRELSERNA (US), UNIVERSITETSGEMENSAMT (UG/UNIVERSITETSLEDNING (UL)/UTBILDNIGNSKANSLIET (UK) och DENTMED (OF/OV).

Markus Akcan

Merna Issak