Profilprodukter

Profilprodukter är produkter som bär KI:s logotyp eller som på annat sätt används i syfte att profilera KI. Profilprodukterna är ett verktyg i KI:s kommunikation, som rätt använt bidrar till att förmedla en visuellt enhetlig bild av KI och ökad intern samhörighet. Du kan handla produkterna i webbshopen eller i butiker på KI:s campus. Det går även bra att göra specialbeställningar inför ett event eller mässa. Läs mer i "Riktlinjer för profilprodukter".

Handla online i KI:s webbshop

Baseball jacket, notebook and water bottle with the KI-logo.
Urval av produkter från KI:s webbshop.

Handla på plats i Solna eller Flemingsberg

Receptionen i Aula Medica, Solna, säljer produkter ur sortimentet, framförallt presentartiklar och representationsgåvor.

Medicinska bokhandeln, Solna och Flemingsberg
Erbjuder ett studentanpassat sortiment, framförallt profilkläder.

Specialproduktion vid event och konferenser

I webbshopen kan du bland annat beställa talarkort, namnskyltar, beachflaggor, rollups och mässväggar.

Behöver du idéer till ett arrangemang eller en konferens är du välkommen att kontakta Master Design som svarar på frågor om produkter och kan hjälpa till med produktdesign (i enlighet med KI:s grafiska profil).

Master Design lagerhåller produkter från olika leverantörer runt om i världen och alla leverantörer har undertecknat en Code Of Conduct. Master Design har en uttalad CSR-strategi och erbjuder även en utvald kollektion uppbyggd av varor med ett tydligt hållbarhetstänk.

Acki Nordin

Kundansvarig/Sälj, Master Design

Katarina Tidholm

Beställning/Order, Master Design
cover of the guidelines, students sitting at a table talking
Riktlinjer för KI:s profilprodukter.

Riktlinjer för profilprodukter

Riktlinjerna ger en övergripande bild av hur vi arbetar med profilprodukter och gåvor som bär KI:s namn och/eller logotyp. I dessa riktlinjer finner du som medarbetare, student eller anknuten information om KI:s leverantör av profilprodukter, vårt standardsortiment och vad du ska tänka på om du vill ta fram egna produkter.

Ladda ner riktlinjerna som PDF

Sara Ejdehag

Kontaktperson profilprodukter, Kommunikationsavdelningen